I WANT IT ALL

Untitled1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE 

Allt det här får mer än gärna flytta in hos mig! Är så shopping sugen nu. Sitter och kikar på som har kommit in hos alla möjliga webshops och det bara kliar i fingrarna. På tal om webshops, min fina vän Shiva lanserar ikväll sin alldeles egna onlinebutik vid namnet VUR där man kan hitta handplockade retro kläder efter temat Vintage, Urban och Retro. Så stolt över henne! Dags att sticka iväg på lanseringsmiddagen.

___________________________________

I would be more than happy to have all this in my closet right now! I’m checking out what has come in to all sorts of webshops and it just itches in the fingers. Speaking of webshops, my dear friend Shiva launches tonight her very own online shop by the name of VUR where you can find hand-picked retro clothing after the theme Vintage, Urban and Retro. So proud of her! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “I WANT IT ALL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *