TIME TO VOTE

stylehunt girls 123

stylehunt girls 456

stylehunt girls 789

stylehunt boys 123

stylehunt boys 456

stylehunt boys 789

DAGS ATT RÖSTA mina vänner! Vem tycker ni har den bästa festivalen looken från tjejerna / killarna? Nu är alla finalister från alla tre dagar samlade här och jag har redan mina två favoriter men det är ni som får bestämma. Ni väljer ut en tjej och en kille och röstar här på högerspalten. Kör hårt! 

_____________________________________

TIME TO VOTE my friends! Who do you think has the best festival look from the girls / guys? Here you have all the finalists from all three days and I already have my two favorites, but it is you who decide. Choose a girl and a guy and vote on the right column. Go for it!
blogstats trackingpixel

5 reaktion på “TIME TO VOTE

  1. tja du, riktigt svårt val där för så många stilren outfitar! Men måste då säga nummer 2 bland killarna och nummer 4 utav tjejerna om jag ska välja! men enligt mig e alla klockrena vinnare…. Må bäst! 😉

  2. Tjej: Nr 2
    Kille: Ingen av killarna har en ”festival outfit”, men om jag måste välja någon så väljer jag Nr 4 eftersom jag älskar hans jacka från Zara 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *