DAILY RANDOMS

IMG_9852

NS5A9482

IMG_9833

IMG_9843

IMG_9807

IMG_9822Latest snapshots 

Om det är någonting jag fullkomligt älskar så är att äta ute med mina vänner. Det är så himla mysigt! Men den här veckan hinner jag knappt med en glass i solen. Har så mycket att göra. Men tur att man älskar det man gör att jag har så mycket skoj att se fram emot, annars hade jag ju bara velat lägga mig och sova och vakna upp om 2 månader igen när det är dags för min semester. Längtar. 

___________________________________

If there is something I absolutely love is to go out for lunch with my friends. It is so nice! But this week I hardly have time for an ice cream in the sun. I have so much to do. But I’m lucky that I love what I do and that I have so much fun to look forward to, otherwise I would just want to go to sleep and wake up two months later again when it’s time for my vacation. Can’t wait. 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *