BLOG CHANGE

5F4A17

> CLICK ON THE PICTURE OR HERE TO GO TO MY NEW BLOG <

I nästan 2 år har jag bloggat här på Colin och det har varit helt fantastiskt att få jobba med det här teamet, men nu har det blivit dags för mig att gå vidare och ta bloggen till en helt ny nivå! Jag kan äntligen avslöja att från och med nu hittar ni min blogg på IMNEXT.SE och jag skulle bli så glad om alla ni som går in här och läser varje dag hänger med dit och fortsätter följa min blogg där. TUSEN TACK till Colin och Spotlife för den här tiden!!!

Obs: JULIANH.SE kommer börja funka imorgon. Idag går ni in via adressen nedan. 

>>> HTTP://IMNEXT.SE/JULIANH <<<

>>> HTTP://IMNEXT.SE/JULIANH <<<

>>> HTTP://IMNEXT.SE/JULIANH <<<

________________________________________________________

For almost 2 years I’ve been blogging here at Colin and it’s been absolutely fantastic working with this team, but now it’s time for me to move forward and take my blog to a whole new level! I can finally reveal that from now on you will find my blog on IMNEXT.SE and I would be so happy if all of you guys who come in here and read every day go with me and keep following my blog there. BIG THANKS to Colin and Spotlife for this time!

Note: JULIANH.SE will be available tomorrow. Today you can only use the address below.

>>> HTTP://IMNEXT.SE/JULIANH <<<

>>> HTTP://IMNEXT.SE/JULIANH <<<

>>> HTTP://IMNEXT.SE/JULIANH <<<

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *